Steaua Ciprian Tatarusanu Mario Felgueiras Valentin Cojocaru Superliga

Doua variante pentru inlocuirea lui Tatarusanu. Un portar de milioane sau un pusti de viitor. Mutarea ceruta lui Reghe

Gazzetta dello Sport a anuntat in urma cu cateva zile ca Ciprian Tatarusanu cu siguranta va ajunge la Fiorentina in aceasta vara. Steaua are nevoie de inlocuitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 07:00
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 07:08

 

Felgueiras sau Cojocaru

Steaua va avea un nou numar 1 in sezonul viitor. Ciprian Tatarusanu, cel care a fost in ultimii ani portarul titular al Stelei, va apara pentru ultima data in tricoul Stelei in finala Cupei Romaniei de pe 23 mai contra Astrei, meci care este in direct la Pro TV.

Tatarusanu va pleca liber de contra la Fiorentina, conform celor de la Gazzetta dello Sport. Astfel, Steaua va trebui sa gaseasca o solutie pentru inlocuirea lui Tatarusanu. Iar in preferintele fanilor care au votat pe www.sport.ro, doi portari o pot face - Mario Felgueiras sau Valentin Cojocaru.

Felgueiras le-a transmis celor de la CFR Cluj ca vrea sa plece in aceasta vara dupa 2 sezoane in poarta fostei campioane. Pentru el insa, Steaua trebuie sa faca un efort financiar important. In schimb, Cojocaru revine dupa o accidentare grava, insa portarul de 18 ani are parte de increderea staff-ului Stelei.

Felgueiras vs Tatarusanu

In acest sezon, Felgueiras a primit 27 de goluri in 2767 minute jucate, adica un gol la fiecare 102 de minute. Asta in conditiile in care apararea CFR-ului a 'scartait' destul de serios. In schimb, Tatarusanu a primit doar 14 goluri in 2610 minute, adica o medie de un gol primit la 186 de minute.

In sezonul 2012/2013, Tatarusanu a primit 19 goluri in 2476 de minute, adica o medie de un gol la 130 de minute. In schimb, Felgueiras a primi 28 de goluri in 2520 de minute, adica un gol primit la 90 de minute.

Concluzia: ambii portarii au avut medii mai bune in acest sezon, astfel ca Steaua ar avea inca un argument sa cheltuiasca o suma importanta pentru un jucator aflat pe o panta ascendenta.

Modifică setările cookies