"A plecat? Stau cu el in camera de 4 ani si nu mi-a zis nimic!" Cum au primit stelistii vestea primului transfer al verii

"A plecat? Stau cu el in camera de 4 ani si nu mi-a zis nimic!" Cum au primit stelistii vestea primului transfer al verii

Mai e o singura etapa de campionat, iar numele primului jucator care va pleca de la Steaua este cunoscut.

Tatarusanu e anuntat de doua zile in presa din Italia, de Corriere dello Sport si Gazzetta dello Sport, ca si transferat la Fiorentina. Colegii sai nu stiu nimic despre asa ceva.

In interviul acordat dupa meciul cu Petrolul Ploiesti, colegul de camera al portarului Stelei a ramas surprins cand a fost intrebat daca Tatarusanu va pleca:

"Tatarusanu a plecat? Stau cu el in camera de 4 ani si nu mi-a zis nimic. Daca va pleca, si ii doresc tot binele, va fi greu de inlocuit."

"Nita si Cojocaru vor face fata"

Latovlevici nu are emotii si spune ca rezervele din poarta Stelei vor face fata. Steaua il mai are si pe Bogatinov, dar e putin probabil ca il vor pastra:

"Sunt convins ca Nita si Cojocaru si daca se mai aduce un portar, nu cred ca Bogatinov isi va prelungi, sper sa faca fata", spune Latovlevici.

"M-as bucura sa-l vad pe Tase in Serie A"

Alaturi de Tatarusanu, si Tanase ar putea ajunge in Serie A. Moggi a venit in Romania si a discutat cu el si cu sotia antrenorului Stelei despre un posibil transfer la vara:

"M-as bucura sa il vad pe Tanase in Serie A. Daca va pleca, sper sa arate si acolo ce a aratat si aici.", a mai spus Latovlevici.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies