Inverness Steaua Europa League

500 de scotieni ajung astazi in Bucuresti inainte de meciul cu Astra: "Grija mare la hoti, sunt deghizati in politisti si va cer portofelele"

Europa League, meciuri decisive pentru calificarea in turul 3 / 20:00 Botosani - Legia (0-1) / 21:00 Astra - Inverness (1-0) 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 08:51
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 09:08

Astra si FC Botosani joaca astazi meciurile decisive pentru calificarea in turul 3 preliminar Europa League.

La Botosani e mobilizare generala, pentru ca niciodata pana acum orasul n-a mai primit ultrasi atat de rai ca cei ai Legiei. Politia a somat sute de botosaneni sa nu isi parcheze masinile pe traseul pe care fanii polonezi vor merge in drum spre stadion.

"Pentru evitarea evenimentelor nedorite autovehiculului dvs (incendieri, lovituri, zgarieturi, etc.) va rugam sa parcati in data de 23 iulie 2015 in alte zone ale orasului, pana in dimineata zilei de 24 iulie 2015", se arata in mesajele pe care politistii le-au lipit pe masini.

La Giurgiu sunt asteptati 500 de scotieni pusi pe distractie. Este prima deplasare europeana din istoria clubului Inverness, iar fanii au fost sfatuiti sa aiba mare grija, in special la hotii din Bucuresti.

Majoritatea suporterilor vor ajunge astazi pe Aeroportul Otopeni, urmand sa plece dupa amiaza spre Giurgiu.

Pe site-ul oficial al lui Inverness au fost postate mai multe mesaje de atentionare privind pericolele din Romania.

"Hotii de buzunare opereaza in locurile aglomerate, in special in Bucuresti"

"Au fost raportate situatii cand hoti deghizati in politisti flutura o insigna si cer pasapoartele si portofelele pentru control, sustragand sume de bani."

"Hotii ataca in grupuri organizate, care includ de cele mai multe ori si copii. Cea mai comuna metoda este cea prin care unii distrag atentia, iar altii, in special copiii, fura portofelele."

"Aveti grija si la taximetristii care umfla nota de plata."

"Au fost cazuri cand s-au furat lucruri de valoare, chiar si pasapoarte, din camerele de hotel."

Modifică setările cookies