Dorinel Munteanu Duisburg Liga 1

Dorinel PLEACA in Bundesliga 2 sa salveze un roman de la retrogradare! Pe cine a sunat sa intrebe de soarta echipei pe care o va prelua!

Dorinel lasa Otelul la iarna! Antrenorul campioanei se intereseaza deja de soarta viitoarei echipe, care se bate sa scape de retrogradarea in liga a treia germana.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2011, 09:16
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2011, 09:16

Bild a anuntat ca Dorinel Munteanu va prelua MSV Duisburg in iarna. Acolo joaca atacantul Emil Jula, fost jucator la Otelul Galati. Dorinel a negat negocierile, insa fotbalistul roman a dezvaluit ca Dorinel s-a interesat deja de soarta viitoarei sale echipe.

"Am vorbit cu Dorinel acum doua zile. M-a sunat sa ma intrebe despre echipa. Nu stiu insa nimic despre negocieri, nici nu e treaba mea. Am altele pe cap acum. In acest sezon, echipei nu i-a iesit mai nimic. Duisburg e intr- o situatie groaznica. Am strans doar 9 puncte in 13 meciuri si suntem pe locul 15.

As fi incantat ca Dorinel sa vina la Duisburg. Ii cunosc foarte bine, stiu ce a reusit la Cluj, cu CFR-ul, si la Galati, cu Otelul. Ar fi extraordinar ca un antrenor de talia lui sa vina in liga a doua germana. Sunt sigur ca ar face o treaba extraordinara aici. In acest sezon, nu se pot repara prea multe - important este sa ne mentinem in liga secunda -, insa in stagiunea viitoare se poate ataca un loc la varful clasamentului", a declarat Emil Jula in Evenimentul Zilei.
 

Modifică setările cookies