Sambata 15 Martie 2008, 19:03

Dorinel Munteanu: "CFR nu mai pierde acest campionat"

"ULTIMELE ETAPE NU O SA FIE USOARE"

Dorinel Munteanu s-a declarat nemultumit de cartonasele galbene primite de jucatorii sai la meciul cu Otelul, scor 1-1, si a precizat ca ii va cere directorului general al FRF, Ionut Lupescu, sa ia masuri in acest sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu cred ca e o coincidenta faptul ca primesc cartonase galbene exact jucatorii care sunt la limita si nu pot evolua etapa urmatoare. Este al treilea sau al patrulea meci cand ni se intampla acest lucru. Vreau sa stau de vorba cu Lupescu si o sa-i cer sa ia masuri", a spus Munteanu.

"Obiectivul meu era sa castigam aici, dar din pacate nu am reusit sa o facem. Pentru noi e o drama, vorbim de Liga Campionilor si avem trei rezultate de egalitate. Se poate spune ca am avut putin noroc in final, pentru ca am marcat in minutul 90, insa norocul ni l-am facut singuri, nu am primit vreun cadou din partea adversarilor", a adaugat tehnicianul.

"Nu ca imi doresc sau nu, dar CFR nu cred ca mai poate sa piarda campionatul. Oricum, ultimele etape nu vor fi usoare", a conchis el.

Citeste si:

munteanu

dorinel

Theresa May, „trădată” de 118 parlamentari din propriul partid. Ce urmează pentru Guvern