Dorinel Munteanu, dezvaluiri uimitoare de la Steaua - Otelul: "Arbitrul i-a zis unui jucator 'voi vreti sa castigati in Ghencea?'"

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 Aprilie 2011, 23:44

	Dorinel Munteanu, dezvaluiri uimitoare de la Steaua - Otelul: "Arbitrul i-a zis unui jucator 'voi vreti sa castigati in Ghencea?'"

STEAUA 1-0 OTELUL - VEZI TOATE FAZELE MECIULUI AICI | Dorinel Munteanu a facut dezvaluiri socante dupa meciul cu Steaua. Arbitrul i-ar fi spus unui jucator lucruri incredibile.

Dorinel Munteanu e intr-o situatie extrem de tensionata. Otelul a fost detronata de Timisoara si etapa viitoare fostul lider va juca in fata lui Dinamo:

"Sunt suparat, pentru ca din punctul meu de vedere am inceput jocul cuminti si le-am permis adversarilor sa marcheze printr-o greseala de plasament. Apoi am pus presiune pe adversar, am avut si noi cateva ocazii, dar n-a fost suficient. Mai avem foarte mult de munca la aceasta echipa. Sunt jocuri cu presiune si eu vroiam altceva de la jucatori. Nu avem nici o presiune si cred ca echipa care are nervii mai tari va castiga titlul. Dupa doar 60 de ore avem meciul cu Dinamo.

“Ce sa mai comentez daca domnul arbitru i-a spus unui jucator de-al meu: "Ce, voi vreti sa castigati in Ghencea?".

“Dupa joc nu am putut sa obtinem nimic. Sper ca acasa sa castigam cu Dinamo, desi va fi un meci foarte greu. Sper din tot sufletul sa terminam primii la final", a declarat la Fanatik Show dupa meci antrenorul Dorinel Munteanu.

Sursa FOTO: ProSport.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT