Doliu la Steaua. Mitica Neagu, cel mai vechi om de la club, a murit azi-noapte: "A asistat la toate marile succese ale Stelei"

►Incepe saptamana mare in fotbal. Se poate intampla ORICE! Miercuri, 20.30: Astra - Petrolul, joi, 20.30: Dinamo - Steaua, in direct la ProTV

Asistentul medical Mitica Neagu, care a lucrat 34 de ani la FC Steaua, a incetat din viata in noapte de marti spre miercuri, la 67 de ani, din cauza unei boli incurabile, a anuntat clubul stelist pe site-ul oficial.

"Mitica Neagu, nascut pe 3 aprilie 1947, la Urloiu (judetul Teleorman), a fost cel mai vechi angajat al clubului nostru, acesta activand la Steaua din 1970, cu cateva perioade de pauza. Practic, acesta s-a confundat cu istoria Stelei, luand parte la toate marile succese ale ros-albastrilor din ultimii 44 de ani, dintre care cele mai importante sunt Cupa Campionilor Europeni (1986) si Super Cupa Europei (1987). Cele mai bune generatii de jucatori ai Stelei au trecut prin mainile lui Mitica Neagu, acesta fiind considerat unul dintre cei mai buni asistenþi medicali si maseuri din Romania. Pentru ca s-a numarat printre cei care au adus Cupa Campionilor Europeni la Bucuresti, Mitica Neagu a fost decorat in 2008 de presedintele Traian Basescu cu medalia Meritul Sportiv clasa a III-a. Cele mai recente trofee obtinute de catre cel trecut in nefiinta sunt titlul de campion si Supercupa Romaniei, din 2013"
scrie FC Steaua pe site-ul oficial.

Ceremonia de inmormantare va avea loc in cursul zilei de vineri, la Cimitirul Ghencea Militar.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies