Doi PUSTI din Alba Iulia dau probe la Celtic Glasgow!

Autor: Sport.ro
Luni 03 Ianuarie 2011, 17:27
Doi PUSTI din Alba Iulia dau probe la Celtic Glasgow!

Portarul Vlad Ignat si mijlocasul Nicusor Stanciu, componenti ai echipei Unirea Alba Iulia, vor pleca in data de 11 ianuarie in Scotia, unde vor sustine probe de joc la Celtic Glasgow.

"Plecam cu aceleasi impresar cu care eu am ajuns in Anglia si sper sa fie totul ok si sa lasam o impresie buna. Pentru mine personal, acest trial reprezinta inca o ocazie pentru a-mi vedea nivelul de pregatire in momentul de fata. Este foarte important atat pentru mine cat si pentru cei care sunt in masura sa analizeze acest lucru. De asemenea, cu prilejul testului scotian sper sa ma mentin in forma pentru 20 februarie, atunci cand trebuie sa ma intorc la Notthingham pentru o serie de jocuri de verificare la echipa din Championship. Sper din tot sufletul sa-mi ajute Dumnezeu sa ajut si clubul Unirea Alba Iulia in cazul in care un transfer al meu in strainatate se va materializa",
a declarat portarul Vlad Ignat.

Vlad Ignat este component al lotului national Under 16 al Romaniei si Nicusor Stanciu face parte din nationala Under 19. Portarul a trecut cu brio primele teste la Notthingham, in timp ce mijlocasul se afla si in vederea cluburilor VfB Sttugart si Brescia Calcio.

Ministrul Finanțelor: „Trebuie luate decizii privind cheltuielile”. Ce spune despre tăieri de salarii
BRAT