Doi jucatori care au adus ultimul titlu in Ghencea o pot face pe Steaua campioana! Atuul lui Andone in meciul care poate decide campionatul!

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Aprilie 2012, 17:01

	Doi jucatori care au adus ultimul titlu in Ghencea o pot face pe Steaua campioana! Atuul lui Andone in meciul care poate decide campionatul!

PETROLUL - CFR CLUJ, ora 20.30, LIVE text pe www.sport.ro si m.sport.ro

Chiar daca este cunoscuta rivalitatea dintre Steaua si Petrolul Ploiesti, toti stelistii vor tine in aceasta seara cu echipa lui Gheorghe Multescu.

Doi jucatori de baza din echipa care aducea ultimul titlu in Ghencea la finalul sezonului 2005-2006, Oprita si Hamutovski, vor fi in teren in aceasta seara. Fostul portar al Stelei a aparat atunci doar in tur, fiind inlocuit apoi de portughezul Carlos.

In tabara clujenilor, presiunea este uriasa dupa cea mai drastica infrangere din istoria clubului, 0-5 cu Rapid.

Andone este la primul meci de la revenirea pe banca CFR-ului, iar statistica spune ca 90% din antrenorii echipei clujene au debutat cu victorie in campionat. In mandatul precedent, Andone a inceput cu o victorie la Galati, 1-0 cu Otelul.

"Dupa ceea ce joaca, eu cred ca Rapid e principala contracandidata. Cu inca 23-24 de puncte cred ca luam fara probleme titlul." - Ioan Andone.

Steaua si Dinamo sunt la 5 puncte in spatele liderului, iar orice pas gresit al clujenilor ar putea cantari foarte mult in ecuatia luptei la titlu.

Sursa foto: Mediafax

Starea de urgență va fi prelungită în România. Iohannis: "Nu suntem încă la vârful epidemiei"
BRAT