"Doar doua echipe se bat la titlu in acest sezon, iar Steaua nu e una dintre ele!" Verdictul lui Porumboiu dupa "un derby mediocru"

Citeste si: Porumboiu, despre "minciuna de meci Steaua - Dinamo din 1997", posibil blat cu ajutorul tusierului Argaseala

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2015, 12:01
Data actualizarii: Luni 23 Noiembrie 2015, 12:23

Porumboiu e convins ca doar doua echipe se pot gandi la titlu in acest sezon, Astra si Viitorul.

Victoria lui Dinamo e meritata, crede fostul patron de la FC Vaslui, care s-a crucit cand a vazut cat de slaba a fost defensiva Stelei in Stefan cel Mare.

"N-a fost un meci spectaculos, l-as cataloga drept "mediocru". Dinamo a speculat la maximum erorile din defensiva Stelei. N-am vazut absolut nicio problema de arbitraj."

"Dupa parerea mea, doar doua echipe se bat la titlu in sezonul asta: Astra si Viitorul. Joaca bine, sunt doua echipe preocupate de fotbal, cu un joc placut ochiului, cu posesie, cu de toate. Doua echipe chiar foarte bune.", a spus Porumboiu la Ora Exacta in Sport.

Fostul mare arbitru a povestit suspiciunile de blat pe care le-a avut la un derby memorabil din anii '90.

"E o mare diferenta intre derby-urile dinainte de 1989 si cele de dupa Revolutie. In 1997, am facut un raport suplimentar, in care am povestit ce s-a intamplat. Mi s-au parut lucruri dubioase, oameni din cele doua conduceri s-au intalnit la hotel cu o seara inainte de meci. Dupa terminarea meciului, toata lumea era multumita, era liniste, mai putin intre suporteri, pentru ca a fost acel incident cu peluza incendiata.", a spus Porumboiu, care l-a indicat pe tusierul Argaseala ca fiind un posibil om implicat in blat. Mai multe detalii aici

Modifică setările cookies