Disparitie fara explicatie! Hagi garanta pentru el, Steaua spera sa fie noul star de 20 mil, el a luat o decizie greu de inteles

Disparitie fara explicatie! Hagi garanta pentru el, Steaua spera sa fie noul star de 20 mil, el a luat o decizie greu de inteles

Daca pana acum plecarile de la Steaua au putut fi explicate, aceasta mutare ramane un mister.

La 20 de ani, Iancu era jucatorul pentru care Hagi garanta, iar Becali spera sa ia 20 de milioane de euro pe el in viitor. Iancu, folosit mai rar de Reghecampf si din cauza formei slabe, dar si a problemelor de comportament, mai ales de la nationala de tineret a Romaniei, a decis sa plece din tara, in Emirate.

Acolo, Al Dhafra l-a atras cu un salariu de 1.5 milioane de euro in trei ani, adica 500.000 de euro pe sezon, mult peste ce castiga la Steaua.

Iancu ramane insa o disparitie fara explicatie din lotul Stelei. Jucatorul, prin acest transfer, si-a asigurat practic excluderea din fotbal. Banii din Emirate nu ii pot asigura si notorietatea pe care cluburile din vestul Europei o cauta.

Plecat si el la arabi, la Al Hilal langa Reghecampf, Pintilii a vorbit despre plecarea lui Iancu in Emirate:

"Nu pot sa comentez ce face Iancu. E decizia lui. Cum am decis eu pentru mine si viitorul meu, asa a decis el pentru viitorul sau. Fiecare jucator isi urmareste interesul"

"Acum, ca da fotbalul din Europa pentru arabi sau China, asta e. Fiecare alege ce e mai bine pentru el.", a declarat Pintilii pentru Sport ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies