Discursul surprinzator al lui MM: "Arbitrajul a fost echidistant" Cum comenteaza egalul si mesajul pentru fani

Discursul surprinzator al lui MM: "Arbitrajul a fost echidistant" Cum comenteaza egalul si mesajul pentru fani

CFR 1-1 Steaua / MM Stoica spune ca e multumit de arbitrajul lui Hategan, chiar daca acesta nu a acordat penalty pentru Steaua.

MM ii asteapta pe fani la meciul cu Dinamo, insa pana acum s-au dat doar 5000 de bilete online. Dinamovistii vor avea peluza plina.

"Nu pot sa fiu nemultumit de arbitraj. Nu am vazut nicio reluare. Consider ca a fost un arbitraj echidistant. Se poate discuta despre golul anulat CFR-ului la 1-1, dar si de penalty-ul care nu s-a acordat la Benzar. Dar nu putem judecat brigada de arbitri de pe urma acestor faze. A fost un arbitraj echidistant.

Era normal ca CFR-ul sa nu forteze victoria, avea un avans de patru puncte inaintea meciului. Stiau ca noi o sa jucam cu Dinamo, un Dinamo odihnit datorita conditiilor meteo nefavorabile, pe care noi nu le-am vazut. Poate vom crea un ciclon in tribune la Derby.

Este de apreciat gestul lui Hoban care a trimis mingea in afara terenului, intr-un moment in care noi puteam fi prinsi pe contraatac. Este nevoie de astfel de jucatori.

Online am vandut numai 5000 de bilete, suporterii din provincie prefera sa vina numai la meciurile din cupele europene. Cred ca bucurestenii vor veni alaturi de noi, mizez pe cel putin 40.000 de spectatori duminica", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies