EXCLUSIV Discurs tăios la adresa primarului Piteștiului: „Îi place să vândă jucători, să joace Football Manager!”

Mihai Rotaru cristian gentea FC Arges Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 11:52
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 11:52

Finanțatorul Universității Craiova a vorbit în direct, la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Universitatea Craivoa încearcă să-l transfere pe Alexandru Ișfan (22 ani) de la FC Argeș. Însă, pretențiile financiare are primarului Piteștiului au întârziat sosirea mijlocașului ofensiv în Bănie. 

Mai mult de atât, Mihai Rotaru este deranjat că Cristian Gentea decide tot ce se întâmplă la FC Argeș. Omul de afaceri susține că soarta unei echipe private nu ar trebui să fie în mâinile unui primar, ci în ale unui investitor. 

Mihai Rotaru: „M-a deranjat foarte mult retorica!”

„Ne-a deranjat foarte mult retorica, atunci când vii și spui că nu discuți cu Craiova și iei decizii în cadrul clubului. Să ne zică că este președinte. Eu nu discut de FC Argeș, e un club istoric, de tradiție, discut că un om politic conduce un club de fotbal. Văd că-i place să vândă jucători, dar să joace Football Manager. 

(n.r. A picat transferul lui Ișfan la Craiova?) Nu m-am ocupat, nu am discutat cu FC Argeș. Pe mine m-a deranjat retorica acestui om”, a declarat Mihai Rotaru la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!