Discurs INCREDIBIL al lui Arlauskis dupa ce si-a anuntat plecarea de la CFR: "Mereu m-am certat cu Petrescu! Suntem nebuni! Gata, e momentul sa dispar!"

Arlauskis CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Discurs INCREDIBIL al lui Arlauskis dupa ce si-a anuntat plecarea de la CFR: "Mereu m-am certat cu Petrescu! Gata, e momentul sa dispar!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 August 2020, 23:11
Data actualizarii: Luni 03 August 2020, 23:19

Arlauskis a confirmat despartirea de CFR dupa 3 ani la Cluj.

Lituanianul n-a vrut sa-si anunte destinatia. Arlauskis a spus ca 'sufletul ii plange' si ca e momentul sa se desparta de Petrescu, antrenorul alaturi de care a lucrat la Urziceni si CFR.

"Am incheiat cu CFR, asta a fost ultimul meu meci la CFR. In presa e cunoscuta destinatia, nici 1% nu e adevarat ce s-a scris O sa spun mai incolo, dupa ce semnez. Ma bucur pentru gladiatorii mei. Prin ce am trecut noi, numai cu asemenea caractere in vestiar am dus totul la bun sfarsit. Am luat 3 campionate cu CFR, asta a fost cel mai dificil. Prin ce am trecut noi...

Ne bucuram foarte mult. Vreau sa le multumesc baietilor, au fost momente foarte dificile. Stateam si ne gandeam: renuntam sau nu renuntam? Marian Copilu ne-a impins de la spate, Mister la fel, din spital, de unde este. Mereu ne certam, suntem doi nebuni.  Eu o iau pe drumul meu, e momentul sa ne despartim. Sper ca Petrescu sa ramana la Cluj, sa duca echipa in Europa.

Romania e a doua mea casa, imi e greu sa parasesc un club ca CFR. Sunt oameni deosebiti aici, care au stiut ce vor de la viata. M-au ajutat foarte mult oamenii de aici, Marian Copilu e fratele meu, conducatorul meu. El m-a adus in Romania. Plec cu zambetul pe buze, dar sufletul imi plange", a spus Arlauskis la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!