ADIO SUTA DE MILIOANE?! Anuntul de ultima ora al lui Becali despre Dennis Man. Ce se intampla cu pustiul de la care visa 100 de milioane

ADIO SUTA DE MILIOANE?! Anuntul de ultima ora al lui Becali despre Dennis Man. Ce se intampla cu pustiul de la care visa 100 de milioane

Becali a uitat discursul din urma cu doua saptamani.
 

Infrangerea cu Chiajna l-a pus pe ganduri. Are dubii si in privinta lui Man, jucatorul de la care visa 100 de milioane.

"Man n-a jucat, Tanase n-a jucat cu Chiajna, n-a jucat nici Junior Morais. Junior si Tanase au fost stersi. Nici Man... Hai sa zic ca el a fost asa si asa. Daca joaca asa, la revedere cu milioanele", a spus Becali la PRO X.

Man e in pericol sa-si piarda locul in primul 11, la fel ca Tanase. In locul pustiului adus de la UTA Dica l-ar putea folosi din nou titular pe Roman, asa cum s-a intamplat si in startul sezonului.

"Man e titular, el stie asta. Locul ala din dreapta e al lui. Acolo el joaca, e prea valoros. Nu pierde mingea, e foarte inteligent si foarte important pentru jocul nostru", anunta Becali dupa eliminarea FCSB din Europa League. Dica a inteles mesajul si l-a trecut pe Roman rezerva. Man a fost optiunea principala in dreapta atacului, insa n-a convins.

Man a primit o marire substantiala de salariu in acest sezon. De la 3500 de euro pe luna, cat lua anul trecut, a ajuns sa castige 13 000. Clauza de reziliere a crescut si ea de la 70 de milioane la 100 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile au decis: dozele de vaccin de la Johnson & Johnson rămân în depozit
BRAT
Modifică setările cookies