Borcea: "As accepta ca Dinu sa lucreze cu Bonetti"

Autor: Sport.ro
Vineri 23 Octombrie 2009, 18:27
Borcea: "As accepta ca Dinu sa lucreze cu Bonetti"

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, vineri, ca un tehnician care sa-l inlocuiasca pe Ion Marin nu poate fi gasit repede decat in "curtea proprie", afirmand inca o data ca nu mai are "starea de spirit" necesara pentru pregatirea echipei.

Dinamo a ramas fara antrenor, dupa ce Ion Marin si-a reziliat contractul, in urma infrangerii cu Galatasaray scor 1-4. Cornel Dinu spune ca nu vrea sa revina ca antrenor in "Groapa"

"Eu nu mai am starea de spirit necesara de a mai lucra direct cu echipa. Cel putin la ora actuala. Dar eu am fost alaturi si de Ion Marin, si de Bonetti cu sfaturi si cu ceea ce inseamna experienta si chiar anumite atitudini pe care le trasam din partea conducerii. De unde putem sa aducem acum in 24, maxim 36 de ore un antrenor, decat ceva din curtea proprie. Vom cauta un om cu o atitudine si o prestanta care sa intoarca fata lui Dinamo spre performanta", a delcarat Dinu la Gsptv.

"Am crezut foarte mult in Ion Marin, dar il si inteleg, nu poti sa opresti de la o asemenea suma. El trebuie sa isi intretina familia. Nu pot sa fiu insa fericit ca peste doua zile avem meci. Sint suparat pentru ca la 0-0 am ratat patru ocazii clare ieri cu Galatasaray. Noi am batut pe Everton, pe TSKA Moscova, pe Sahtior, avind putine ocazii, dar din care am marcat. Acum am ratat foarte mult si ne-am luat patru! Europa League a trecut pe locul doi dupa campionat"

"Cea mai buna solutie ar fi ca nea Cornel sa isi faca o banca tehnica si sa se puna pe treaba. Cred ca e cea mai buna solutie pentru Dinamo in acest moment. Nu stiu ce sa zic despre Bonetti. Daca Dinu doreste sa lucreze cu Bonetti, eu voi accepta", a spus Borcea la Fanatik.

Cohn: "Daca actionarii sunt de acord cu numirea lui Dinu, ii platesc eu salariu!" 

"Dinu ar trebui lasat sa antreneze, cu cine vrea, sa vedeti ca o sa faca treaba buna. Daca actionarii vor face asta ma duc eu si ii platesc salariul. Ar trebui lasat pina la finalul anului, indiferent ce se intimpla."

"Trebuie sa se puna cu totii de acord si sa gaseasca un antrenor potrivit. Actionarii pun foarte mult suflet la echipa, dar trebuie sa ii acorde cuiva increderea totala. Dorinta de a crea o echipa si de a arata tuturor ca isi dau interesul depasesc orice limita", a declarat Cohn pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator
BRAT

Modifică setările cookies