Liga 1

Dinamo, UMILINTA cu locul 9 din Khazakhstan! Piturca, principalul vinovat! Cum i-a lovit pe jucatori in plina pregatire de retur!

Dinamo a pierdut cu FK Taraz dupa un meci in care n-a tras niciun sut pe poarta.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2012, 08:44
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2012, 08:51

Fara opt titulari, Dinamo a pierdut cu locul 9 din Kazakhstan. Doar Moti, Rus si Danciulescu au fost folositi de Ciobotariu, care a incercat rezervele si jucatorii adusi in aceasta iarna. Dintre ultimii, doar rebelul Cosmin Matei s-a remarcat.

Cornel Dinu da vina pe cantonamentul nationalei, care a lasat Dinamo fara multi jucatori de baza. Piturca e criticat dur pentru modul in care a ales sa strice cantonamentele de iarna ale cluburilor din Liga I.

"E normal sa te bata o echipa atat timp cat Dinamo a jucat fara cinci jucatori de baza, a jucat la 50% din potential. Mai sunt si cinci jucatori convocata aiurea complet la aceasta actiune a echipei nationale care nu are nici o justificare.

Mai costa si vreo 140.000 de euro, asa, ca sa nu isi piarda obisnuita de a antrena cativa discretionari care conduc echipa nationala.

Cand esti selectioner, selectionezi, nu antrenezi, ca s-a mai intamplat asta si inainte de meciul cu San Marino si s-au rupt vreo cinci jucatori. Conceptia cu trei antrenamente pe zi este total depasita, am incercat-o si eu prin 1984.

Pregatire fizica pretutindeni in lume se face la cluburi, nu mai e ca pe vremea lui Teasca. Aratati-mi o alta echipa nationala care mai face asa ceva! Daca eram calificati la Euro 2012, mai avea un rost", a spus administratorul delegat al lui Dinamo la Dolce Sport.


Modifică setările cookies