Dinamo se bate cu Gaz Metan pentru Curtean! Surpriza: Daminuta vrea sa revina la Poli!

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 14:30
Dinamo se bate cu Gaz Metan pentru Curtean! Surpriza: Daminuta vrea sa revina la Poli!

Vicecampionii de la Timisoara isi cauta cu disperare echipe dupa retrogradarea echipei in liga a treia.

Curtean e cautat de Dinamo si Gaz Metan si ar fi tentat sa plece, anunta site-ul debanat.ro. Dinamo l-a vrut pe Curtean in urma cu doi ani, insa a pierdut batalia ofertelor cu Poli. Si fostul club al lui Curtean, Gaz Metan e dispus sa il ia pe jucator, fie si imprumut pentru un an.

Conform aceleiasi surse, Daminuta ar fi gata sa revina la clubul care l-a format. Doar ca acesta nu va retrograda. AC Milan nu il tine in lot si l-a pus sa isi gaseasca echipa.

"Momentan am contract cu AC Milan si astept sa vad unde voi merge impumut, ca sa am meciuri in picioare si sa pot sa cresc in valoare. Sunt in vacanta deocamdata, dar, daca nu voi gasi echipa, in 24 ar trebui sa ma prezint la Milano. Astept un raspuns de la impresar. Sunt si posibilitati sa ma intorc in tara, dar nu stiu deocamdata nimic sigur. Chiar si la Timisoara. As fi foarte onorat sa revin la echipa mea de suflet, unde am facut primii pasi in fotbalul mare. Am vorbit si cu cei de la club. Numai ce s-au intors din cantonament si astept sa vedem ce se va intampla”, a declarat Cristian Daminuta.

Sunt sute de focare de Covid-19 în țară. Arafat vorbește despre ”măsuri mai drastice” și carantină
BRAT