Dinamo poate ramane fara vedeta! "Vreau sa plec, sunt stresat, simt ca ma plafonez!" Declaratie incredibila a lui Alexe:

Autor: Sport.ro
Luni 17 Iunie 2013, 18:53

	Dinamo poate ramane fara vedeta! "Vreau sa plec, sunt stresat, simt ca ma plafonez!" Declaratie incredibila a lui Alexe:

► Fight Cluj, joi 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!
► Ghita Zgarie Nori, duminica 3:00 live si exclusiv Voyo.ro, premiera Sport.ro: duminica 11:00

Alexe nu pare sa mai aiba rabdare cu Dinamo. Chiar daca s-a vorbit si s-a scris mult despre plecarea lui din Stefan cel Mare, Alexe a ramas tot acolo.

"Ma opreste si lumea pe strada sa ma intrebe cand plec, dar eu nu stiu mai mult decat ce se scrie in ziare. Este o situatie dificila pentru mine, pentru ca in fiecare vara am stat numai cu gandul la asta. Acum este cea mai mare dorinta a mea sa fac acest pas, devine din ce in ce mai stresant pentru mine, timpul trece...

In ziare am facut turul Europei, dar eu tot aici am ramas. Au fost multe sanse in trecut, au fost oferte de imprumut sau transfer definitiv, la echipe bune sau in campionate puternice, dar ceva s-a intamplat, am mai fost si accidentat... Cred ca este momentul cel mai bun sa fac pasul spre un campionat din afara, am si experienta.

Nu vreau sa ma plafonez la Dinamo, oamenii au asteptari mari de la mine. Nu vreau sa exagerez si sa spun ca vreau sa plec la o echipa foarte mare. Nu poti sa faci acest pas asa, deodata. Dar cred ca pot face fata la o echipa buna dintr-un campionat puternic, mai ales daca o sa prind si perioada de pregatire sa ma acomodez cu grupul.

Cel mai mult imi place fotbalul englez, acolo imi doresc sa joc, dar nu pot sa refuz alte oferte, din Italia sau Franta", a spus Alexe pentru DolceSport.

Marius Alexe are 23 de ani si este un jucator format de Dinamo, care a jucat numai la Dinamo, cu exceptia sezonului 2008-2009, cand a fost imprumutat la Astra.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT