Dinamo, OUT din Europa? "Risca sa nu participe in cupele europene!" Situatia de la echipa lui Flavius Stoican

Ionut Negoita cauta un partener pentru a investi la Dinamo - situatia de la club este delicata in acest moment.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 10:44
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 22:10

 

Probleme mari la Dinamo

Dinamo este aproape de calificarea in Europa League, echipa lui Flavius Stoican avand nevoie de 3 puncte in ultimele 3 meciuri pentru a nu mai fi ajunsa de catre CFR Cluj in clasament. Cu toate astea, Dinamo risca sa piarda locul in Europa din cauza unei datorii de 200.000 de euro catre ANAF! Ionut Negoita a platit deja 2 milioane de euro din cauza unor datorii mai vechi.

"Daca Negoita isi duce la bun sfirsit intentia de a vinde clubul si de a ramane, pana atunci, doar pe cheltuieli curente, facute sub mandatul sau, Dinamo risca sa nu participe in Europa, cu toate ca va termina pe un loc ce asigura accesul in cupele continentale. Aceasta pentru ca UEFA nu permite cluburilor care au datorii la stat sa participe in competitiile sale" a declarat un oficial al clubului Dinamo in Gazeta.

Situatia la Dinamo este departe de a fi calma - directorul sportiv al clubului, Cristi Bobar, a dat o declaratie ingrijoratoare: "Domnul Negoita e dezamagit si cauta un cumparator. Sau partener, orice varianta e agreata. Datoriile din urma sunt enorme, asa a preluat clubul. Dansul e corect, doar ca i s-a spus ceva si a gasit altceva"

Modifică setările cookies