Dinamo, meci amical cu Aris Limassol: toate incasarile merg sa ajute un suporter grav bolnav

Dinamo, meci amical cu Aris Limassol: toate incasarile merg sa ajute un suporter grav bolnav

Dinamo joaca vineri, de la ora 20:00, un amical cu Aris Limasol, echipa la care evolueaza si Marius Alexe.

Toate incasarile rezultate de pe urma acestui meci vor fi donate suporterului Dan Cucu, grav bolnav.

Partida va fi urmata de o licitatie, pe pagina de Facebook a Fundatiei Dinamo Evolution, pentru tricourile purtate de fotbalistii dinamovisti in meciul cu cipriotii de la Aris Limassol, la care evolueaza si fostul jucator al echipei din Stefan cel Mare, Marius Alexe.

"Sa nu lasam pe nimeni si nimic sa ne ingenuncheze! Fiecare din noi il poate ajuta pe Dan Cucu sa se bucure in continuare de viata, sa revina in peluza dinamovistilor. Suntem o familie, un grup de oameni adunati la un loc de pasiunea pentru fotbal. Asta ne-a invatat sa fim uniti, sa nu dam inapoi, sa nu lasam pe nimeni si nimic sa ne ingenuncheze!", este mesajul transmis de pagina oficiala de Facebook Alaturi de Cucu.

Suporterii au deschis pentru donatii trei conturi la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel si, in acelasi timp, un cont PayPal, rodanielred_s@yahoo.com : EUR: RO48 RZBR 0000 0600 1972 5740 ; LEI: RO24 RZBR 0000 0600 0989 6580 si USD: RO08 RZBR 0000 0600 1972 5781

Pentru partida cu Aris Limassol un bilet la tribuna 0, tribuna I sau a II-a, la Peluza Catalin Hildan sau la Peluza Sud costa 20 lei, a anuntat conducerea clubului. De astazi, biletele la partida FC Dinamo Bucuresti vs Aris FC Limassol pot fi achizitionate online prin Bilete.ro sau de la casele arenei din Stefan cel Mare.

Citeste si:Dinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies