Dinamo isi poate pierde golgheterul chiar inaintea primului meci oficial: oferte avantajoase pentru Gnohere din Golf si din China. Rednic are un plan de rezerva

Dinamo isi poate pierde golgheterul chiar inaintea primului meci oficial: oferte avantajoase pentru Gnohere din Golf si din China. Rednic are un plan de rezerva

Dinamo joaca primul meci oficial din 2016 pe teren propriu, impotriva moldovenilor de la FC Botosani. Duelul e duminica seara, de la 19:00.

Dinamo s-a desparit in aceasta iarna de doi jucatori importanti pentru echipa in prima parte a sezonului, insa a adus intariri bune la prima vedere. Rednic i-a pierdut pe Collins Fai si Cosmin Matei, trimitandu-l si pe Bogdan Gavrila la Petrolul.

"Cainii" mai pot pierde insa o piesa importanta in aceste zile. O spune chiar Mircea Rednic, cel care anunta ca cel mai bun atacant al sau in tur, Harlem Eddy-Gnohere, autor a 8 goluri in 19 partide, are mai multe oferte.

Mircea Rednic spune ca asteapta deznodamantul negocierilor pentru Gnohere, iar daca acesta va pleca, la Dinamo vor mai sosi unul sau doi jucatori.

"Campania de achizitii se va termina in momentul in care perioada de transferuri se va incheia. Inca nu s-a incheiat, deci mai avem posibilitatea sa ne gandim sa mai aducem unul, maxim doi jucatori. Poate in atac sa mai aducem ceva, dar depinde foarte mult si ce se intampla in aceste zile, daca se va concretiza transferul lui Gnohere. Are mai multe oferte", a spus Rednic.

Potrivit Dolce Sport, ofertele pentru Gnohere vin din Arabia Saudita si China.

De asemenea, Rednic a vorbit si despre cine va fi capitanul lui Dinamo in 2016, raspunzandu-i lui Steliano Filip, cel care a declarat ca se simte "neapreciat".

"Anton este capitanul nostru, iar cand nu joaca eu voi alege capitanul. Pentru mine, capitanul trebuie sa fie exemplu si in afara terenului, si in teren. Iar Filip s-a suparat degeaba. Poate a fost si influentat. M-a deranjat ca a spus ca nu e apreciat. Eu cred ca Filip este un jucator foarte apreciat la noi", a mai spus Rednic.

Dinamo i-a adus in aceasta iarna pe Ramniceanu, Ekeng, Hanca, Romario Korzorg, Batin si Bartalsstovu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nicușor Dan a anunțat un acord politic pe bugetul Capitalei. E posibilă convocarea unei ședințe CGMB
BRAT
Modifică setările cookies