dinamo - fcu craiova Dinamo FCU Craiova Superliga

LIVE TEXT Dinamo - FCU Craiova 0-0 | „Câinii” rămân pe penultimul loc în Liga 1 

Dinamo și FCU Craiova au remizat în etapa a 17-a a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 17:03
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 22:22

Dinamo - FCU Craiova 0-0

Dinamo și FCU Craiova s-au întâlnit în etapa a 17-a a Ligii 1. Cele două formații nu au putut fi despărțite, iar după cele 90 de minute tabela de marcaj a rămas intactă. 

  • Dinamo

Final.

Min. 65! Ocazie FCU! Raicea îi driblează pe fundașii dinamoviști, dar șutează în bară dintr-o poziție ideală.

Min. 63: Ocazie FCU! Centrarea lui Huyghebaert îl găsește pe Compagno, însă execuția atacantului este reținută de Iliev.

Min. 46: A început repriza a doua. 

Pauză.

Min 40: Ocazie FCU Craiova! Sidibe îl driblează pe Kainourgios, însă șutul extremei este trimis chiar în Iliev. 

Min. 26: Ocazie FCU! Oltenii mută jocul imediat la poarta lui Dinamo. Claudiu Bălan îl întoarce pe Grigore și îl întinde pe Iliev. 

Min 26: Ocazie Dinamo! În urma unui corner, lovitura de cap a lui Pinto este scoasă de Popa de sub bara transversală.

Min. 1: A început meciul


Echipele de start

 

Dinamo are nevoie de o victorie pentru a spera la salvarea de la retrogradare. ”Câinii” sunt pe penultimul loc, după 16 etape, cu doar opt puncte. Următoarea clasată este chiar FCU Craiova, cu 14 puncte.

Dinamo - FCU Craiova, ora 20:30

În cazul unui succes al oltenilor, diferența dintre Dinamo și următoarea clasată din Liga 1 ar crește cu cel puțin un punct. Mircea Rednic nu l-a inclus în lot pentru această partidă pe Steliano Filip.

”Intrăm în cantonament astăzi (n.red. - joi) și pregătim meciul. Steliano vine după accidentare, a stat aproape o lună, a jucat ultimul meci, am zis ca, la meciul ăsta, să nu-l folosesc, ar fi fost rezervă.

A fost un incident legat de niște dorințe ale lui și am decis că este mai bine ca el să nu facă parte din lot. E spre binele lui și spre binele echipei. Au fost și alții în afara lotului, sunt 32 de jucători.

El trebuie să înțeleagă că vine după accidentare și nu vreau să risc să-l pierd până la finalul anului. Am avut dreptate, cum am avut și cu Sorescu să joace în atac. Ca să fii fundaș, trebuie să ai 60% calități defensive, iar Filip și Sorescu nu le-au arătat”, a declarat Mircea Rednic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!