Dinamo e gata să dea lovitura! Zeljko Kopic a pus ochii pe un jucător din Superligă

Zeljko Kopic Dinamo Superliga Romaniei Superliga Zeljko Kopic, antrenor Dinamo / Foto: Sport Pictures
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 10:48
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 10:48

Dinamo este din ce în ce mai activă pe piața transferurilor.

Antrenorul lui Dinamo București, Zeljko Kopic, a confirmat interesul echipei sale pentru mijlocașul Mino Sota, care s-a despărțit recent de Hermannstadt.

Zeljko Kopic a vorbit despre situația echipei și despre planurile de transferuri și a menționat că Dinamo încearcă să își întărească echipa pe anumite poziții. Tehnicianul a evidențiat importanța echilibrului dintre jucătorii cu experiență și cei tineri cu potențial.

  • Zeljko Kopic / Foto: Gabriel Chirea

„Suntem mulţumiți de lotul pe care îl avem, dar desigur că încercăm să facem echipa mai puternică pe anumite poziţii. Lucrăm împreună. Avem un departament de scouting. Vorbesc cu domnul Nicolescu şi conducerea îmi urmează ideile”, a declarat Kopic, conform Orange Sport.

Interesul pentru Mino Sota

Tehnicianul croat s-a declarat plăcut impresionat jucătorul celor de la Hermannstadt și în opinia sa, a fost o parte esențială în parcursul și evoluția echipei sibiene.

„Mino Sota e un mijlocaş despre care cred că are calitate, pune mult efort în joc. Din punctul meu de vedere a fost o parte importantă a celor de la Hermannstadt. Este unul dintre jucătorii pe care am pus lupa, dar nu am luat deocamdată nicio decizie”, a continuat antrenorul.

Situația lui Răzvan Patriche

Kopic s-a declarat mulțumit de prelungirea contractului căpitanului Răzvan Patriche. Croatul a scos în evidență importanța acestuia pentru echipă, atât pe teren, cât și în afara lui.

„Să fim sinceri, Patriche are 38 de ani, nu mai are potenţial pentru a fi vândut. Însă în aceste 6-7 luni am văzut câtă dorinţă şi câtă energie are, atât pe teren, cât şi în afara lui, cât de implicat a fost în toate momentele dificile. Pentru mine este unul dintre jucătorii pe care vreau să îi văd aici. Nu contează dacă va juca meci de meci, sau doar o parte din ele, dar pentru mine a fost foarte important să stea cu noi pentru un nou an", a concis croatul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!