FOTO ȘI VIDEO Momente dramatice la Copa America: un arbitru s-a prăbușit pe teren

Humberto Panjoj Canada copa america Maxime Crepeau Peru Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 10:34
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 10:35
Meciul Peru - Canada 0-1, de la Copa America 2024, a fost marcat de un episod înspăimântător petrecut în prima repriză.

În prelungirile primului act, arbitrul asistent Humberto Panjoj s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical. Primul care a mers la oficialul din Guatemala a fost portarul Canadei, Maxime Crepeau, care a făcut semne disperate către centralul Mario Escobar.

Momente dramatice la Copa America: un arbitru s-a prăbușit pe teren

Medicii au intrat pe teren, i-au acordat îngrijiri medicale lui Humberto Panjoj și l-au scos de pe teren. Arbitrul asistent a fost înlocuit pentru restul meciului cu ecuadorianul Ricardo Fabian Baren Cordova.

Potrivit The Athletic, arbitrului i s-ar fi făcut rău din cauza temperaturilor foarte ridicate din Kansas City. Pe Children's Mercy Park s-au înregistrat 38 de grade Celsius, iar Panjoj a petrecut cea mai mare parte a primei reprize într-o zonă în care nu era umbră.

Portarul Canadei spune că arbitrul era conștient, iar acum este în afara oricărui pericol.

"M-am bucurat să văd că arbitrul era conștient. Mi s-a spus că este bine, însă trebuie să avem grijă de acest aspect. Nu-mi pasă ce spune lumea, sănătatea oamenilor pe teren este importantă", a spus Maxime Crepeau.

Partida din grupa A de la Copa America s-a încheiat cu victoria Canadei în fața celor din Peru, scor 1-0, după un gol marcat de Jonathan David, în minutul 74.

În grupa A, Argentina a obținut deja calificarea matematică în sferturile de finală, cu 6 puncte după primele două etape. Campioana mondială este urmată de Canada (3p), Chile (1p) și Peru (1p).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!