Miercuri 01 Iunie 2011, 13:13

Dinamo CHIAR e in pericol! Dolha a depus memoriu la LPF dupa ce n-a mai fost platit de 8 luni! Cum isi ia adio:


	Dinamo CHIAR e in pericol! Dolha a depus memoriu la LPF dupa ce n-a mai fost platit de 8 luni! Cum isi ia adio:

Nicolae Badea spune ca Dinamo nu are probleme cu licentierea UEFA, insa Dolha tocmai a depus memoriu la LPF ca sa-si primeasca salariul pe luna NOIEMBRIE! Acesta a devenit deja liber de contract si nu stie unde sa mearga!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

"Eu aveam contract pana pe 15 iunie si ar fi fost penibil sa vin la reunirea lotului pentru cateva zile, de aceea am cerut clubului o hartie prin care sa pot sa nu mai vin la reunire. Mi s-a propus prelungirea contractului de catre Dinamo, dar nu a fost sa fie, e o chestiune mai lunga, probabil ca nu ajunge hartia cat ar fi de povestit.

Desi eu cu domnul Badea m-am inteles in doua minute asupra tuturor problemelor. Eu am cerut un singur lucru, care mi s-a parut de bun simt, sa mi se achite datoriile pe lunile noiembrie si decembrie. Atat, nimic mai mult. Cum acest lucru nu s-a intamplat, nu am mai putut continua. Probabil ca mi s-a facut acea oferta din complezenta, nu stiu ce sa zic. Am depus o hartie la Liga Profesionista de Fotbal prin care am cerut sa mi se achite datoriile", a spus Dolha.

Portarul a precizat ca discuta cu mai multe echipe, dar nu are nicio oferta concreta in acest moment. "Acum sunt in discutii cu cateva echipe, dar nu am nicio oferta concreta. O oferta clara am avut in urma cu ceva timp, dar mi s-a cerut sa raspund din scurt, in 24 de ore, si nu am putut. Desi era o oferta buna. Eu imi doream sa continui la Dinamo", a adaugat Dolha.

Sursa: Mediafax

Citeste si:

Dinamo

Emilian Dolha

Atac armat în Strasbourg: cel puțin 4 morţi. Atacatorul ar fi fost încolţit de poliţie. VIDEO