DINAMO CAMPIOANA 2007 !

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Mai 2007, 19:12
Data actualizarii: Sambata 19 Mai 2007, 19:12
IMAGINI UNICE DE LA MEGAPETRECEREA LUI DINAMO

Ziua cea mare a lui Dinamo, megapetrecerea pentru titlu, a fost luata in ras de rivalul Copos. Dinamovistii sunt amarati rau pe langa spartanii din Giulesti.

"Marius Constantin e adevaratul spartan nu amaratii aia de la Dinamo" , a spus Copos

Marius Constantin a fost insa spartan doar o jumatate de ora in batalia de acum o luna,  Rapid - Dinamo 1-4 cand a fost eliminat. Nu e insa prima oara cand Copos se ia de iubirea din tinerete.

"Dinamo n-a fost in stare sa o bata pe Benfica Lisabona, o echipa vai de capul ei", spunea Copos pe 23 februarie.

Dinamovistii s-au incalzit pentru sarbatoarea anului la productia de Hollywood - Spartanii in actiune. Inarmati cu sabii, scuturi si platose, dinamovistii au avut totusi mici probleme cu echipamentul.

Cel mai de pret obiect al serii, marele trofeu pentru care dinamovistii au alergat 3 ani a fost adus intr-o geanta veche, iar medaliile de campioni ascunse cu grije in pungi de plastic. Oamenii lui Rednic n-au mai avut rabdare pana dupa meciul cu Urziceniul lui Dan Petrescu si au probat tricourile magice. Omul de baza din tur, Ganea a fost si el chemat la marea petrecere.

In seara mare, fanii lui Dinamo au primit bonus un concert cu Banica Junior si Phoenix si suveniruri cu spartanii lui Rednic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!