Iuliu Muresan Bogdan Balanescu Dinamo Florin Prunea Superliga Florin Prunea

Dinamo are două variante pentru înlocuirea lui Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul acestui sezon, urmând să fie înlocuit cu un alt administrator special.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 21:17
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 21:19

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, Mureșan nu și-a dat încă demisia de la club, dar nu s-a mai implicat în viața echipei și nu a mai fost prezent la meciuri de aproximativ o lună.

Dinamo are două variante pentru înlocuirea lui Iuliu Mureșan

Acum, Dinamo are două variante pentru a-l înlocui pe fostul șef de la Hermannstadt și CFR Cluj. Este vorba despre doi conducători care au mai activat la Dinamo, scrie Fanatik.

Primul este Florin Prunea, care a ocupat recent funcția de președinte în ”Ștefan cel Mare”, iar cel de-al doilea este Bogdan Bălănescu. Acesta a plecat de la Dinamo în 2020, după ce Pablo Cortacero a preluat acțiunile clubului, și a fost unul dintre ”inamicii” suporterilor ”roș-albi”.

“Nu m-a contactat nimeni să îl înlocuiesc pe domnul Mureşan şi ca să fiu printre favoriţi pentru postul de preşedinte de la Dinamo. Sunt la Voluntari şi nu pot să discut altceva”, a spus Bălănescu, pentru sursa citată.

“Preşedinte la Dinamo acum înseamnă altceva. Trebuie să vedem exact ceea ce implică, pentru că este o altă legislaţie. Nu ştiu, deocamdată nu am fost contactat, dar dacă mă vor contacta o să vedem”, a precizat și Florin Prunea

Momentan, Mureșan nu și-a dat demisia. Este, în continuare, omul care are drept de semnătură la Dinamo, dar planul său este să-și anunțe plecarea după cele două meciuri de la baraj, programate pe 21 și 28 mai, cu Universitatea Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!