Concluzia intalnirii de la sediul MAI. Carmen Dan: "SE FACE STADIONUL"; Mutu: "E lipsa de respect ce face domnul Badea"

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 August 2017, 12:40

	Concluzia intalnirii de la sediul MAI. Carmen Dan: "SE FACE STADIONUL"; Mutu: "E lipsa de respect ce face domnul Badea"

Dinamovistii asteapta un raspuns din partea ministrului Carmen Dan in privinta stadionului din Stefan cel Mare. Adrian Mutu a mers in audienta, in timp ce fanii s-au adunat in fata sediului MAI.

UPDATE | Ministrul Carmen Dan, Adrian Mutu si Ionut Negoita au vorbit la finalul intalnirii de la sediul MAI.

Carmen Dan: "Se modernizeaza stadionul Dinamo pe un proiect pe care il are CNI. Cred ca vorbim de foarte putin timp de acum inainte pana vom putea demara legal aceste lucruri. Am facut o sesizare in ceea ce priveste incalcari ale legii penale. Spun cu toata convingerea ca da, se va putea juca EURO 2020".

Ionut Negoita: "Ma bucur foarte mult ca in tara asta sunt oameni bine intentionati, dar trebuie sa muncim foarte mult pentru lucruri normale. O ora si jumatate am stat la discutii, exista si alte variante".

Adrian Mutu: "As vrea sa-i multumesc doamnei ministru pentru promptitudine. Este o lipsa de respect ce face domnul Badea, se vede de ce se intarzie. Noi credem in proiectul Dinamo, ne-am dat seama ca trebuie sa avem o incapatanare pozitiva si sa mergem inainte. Sunt si alte solutii. Eu cred ca aceasta intalnire pe mine m-a lamurit si suporterii dinamovisti vor avea stadion. Vom face stadion. Cu siguranta publicul dinamovist va avea parte de stadion".

UPDATE | La intrarea in sediul MAI, Mutu si Negoita au fost salutati precum inaltii oficiali.


Aproximativ 30 de fani dinamovisti sunt prezenti in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, unde Ionut Negoita si Adrian Mutu se intalnesc cu ministrul Carmen Dan, pentru a discuta despre situatia stadionului din Stefan cel Mare.

Potrivit News.ro, la aceasta intalnire ar fi trebuit sa participe si Nicolae Badea, fost actionar al lui Dinamo, si Monica Iagar, presedintele Clubului Sportiv Dinamo.

Ramai pe www.sport.ro pentru detalii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Biden l-a sunat pe președintele palestinian Abbas: Hamas trebuie să înceteze tirurile cu rachete
BRAT
Modifică setările cookies