Dinamo a primit 8600 de bilete, dar nu le-a vandut pe toate! Cati suporteri sunt asteptati duminica pe National Arena

Autor: Sport.ro
Sambata 08 August 2015, 20:39

	Dinamo a primit 8600 de bilete, dar nu le-a vandut pe toate! Cati suporteri sunt asteptati duminica pe National Arena

Steaua - Dinamo se joaca duminica, de la ora 21:00

8600 de bilete au primit dinamovistii pentru primul derby al sezonului, dar nu le-a vandut pe toate, asta in ciuda eforturilor din ultimele zile. Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Orac si Marin Hildan, tatal lui Catalin Hildan, au jucat pe rand rolul vanzatorilor de bilete, pentru a atrage cati mai multi suporteri la case.

6000 de bilete au vandut dinamovistii pana in aceasta seara si este de asteptat ca alte cateva sute de suporteri sa mai treaca pe la casele din Stefan cel Mare si in cursul zilei de maine.

In tabara Stelei, situatia este neschimbata fata de peisajul ultimelor luni. Galeriile nu vin nici macar la derby, iar tribuna a II-a a fost cel mai cautat sector de catre suporterii ros-albastrii.

Steaua a vandut putin peste 10.000 de bilete, iar organizatorii spera ca pana la ora meciului, numarul total al suporterilor care vor asista la meci sa se apropie de 25.000.

Dinamovistii sunt convinsi ca duelul din tribune va fi castigat de galeria lui Dinamo.

"Intotdeauna aceste derby-uri au fost castigate de suporterii nostri si nu trebuie sa se supere nimeni ca zic asta, este o realitate dovedita. De aceea trebuie ca si noi, si echipa, sa ne ridicam la standardele pe care ei le arata la fiecare meci impotriva Stelei", a spus Ionel Danciulescu.

"E foarte important sa vina lumea la acest meci, sa fie stelisti, dinamovisti, nu conteaza. Noi am reactionat bine si atunci cand am avut parte de o atmosfera ostila, iar deplasarea de la Belgrad este cel mai bun exemplu", a spus Mirel Radoi.

Liderii G7 au fost numiţi "ipocriţi", după ce ar fi încălcat regulile de distanţare la o petrecere
BRAT
Modifică setările cookies