Mircea Rednic Dinamo Superliga

Dinamo a găsit o altă variantă, dacă negocierile cu Mircea Rednic vor pica

Mircea Rednic (59 de ani) este favorit pentru a deveni noul antrenor al lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 16:38
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 16:43

”Puriul” a fost surprins la negocierile cu Nicolae Badea, omul care controlează ”din umbră” tot ce se întâmplă în ”Ștefan cel Mare”.

Există încă posibilitatea ca cele două părți să nu se înțeleagă, chiar dacă Rednic, care a antrenat-o ultima oară pe Viitorul, și-a manifestat intenția de a se întoarce la Dinamo. Conducerea are și un ”plan B” dacă negocierile cu Rednic vor pica.

Leo Grozavu, soluția ”de avarie” pentru Dinamo

 

Leo Grozavu, abia plecat de la Sepsi, echipă care nu a avut un start de sezon pe măsura așteptărilor, este pe lista șefilor dinamoviști, notează GSP.ro

Antrenorul ar fi dispus să plece de la echipa covăsneană dacă își va primi banii până la finele acestui sezon, în timp ce Dioszegi vrea să îl plătească în maxim două-trei luni.

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

Modifică setările cookies