Dinamo Bogdan Mara Ilie Iordache Paul Codrea Liga 1

Dinamo a gasit mina de aur! Vezi cum a dat tunuri de milioane de euro cu fotbalisti care abia au jucat:

Brandul Dinamo se vinde bine. Echipa din Stefan cel Mare a dat lovitura de pe urma unor jucatori care nu prea au evoluat pentru Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2011, 07:32
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2011, 07:42

Dinamo s-a specializat in transferuri banoase si se vinde bine atat ca imagine, cat si financiar. Astfel, de pe urma unor contracte beton, echipa din Stefan cel Mare, Dinamo a pus mana pe adevarate mine de aur. Ultimul exemplu este Iordache, jucator care le poate aduce bani grei dinamovistilor. Codrea, Cernat, Mara au fost alti jucatori pe care conducerea a incasat sume frumoase, desi acestia abia au jucat in Stefan cel Mare, scrie ProSport.

Pentru Iordache, pe care a platit doar 200.00 de euro, Dinamo poate incasa 1.400.000 de euro, daca jucatorul devine liber de contract din cauza gorjenilor. Aceasta lovitura financiara nu este noua in Stefan cel Mare. Cristi Borcea a recunoscut chiar ca pe unii jucatori Dinamo i-a vandut de doua ori. Astfel, in urma vanzarii in strainanate a unor jucatori care nu au luat niciun trofeu cu Dinamo, alb-rosii au incasat nu mai putin de 3.150.000 de euro

Modifică setările cookies