Liga 1

Din ciclul "Du-te, ba, la sah, daca ti-e frica la fotbal" :) Cum a comentat Gica Hagi conflictul pe care Ianis l-a avut cu stelistul Filip

"Fotbalul nu e volei, Ianis trebuia sa o invete si pe asta" - spune Gica Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 11:03
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 11:32

Viitorul a invins ieri Steaua cu 1-0, intr-o partida amicala disputata pe stadionul Forex din Brasov. Unicul gol al partidei a fost inscris de Aurelian Chitu, in minutul 40 (DETALII AICI).

Partida de la Brasov a consemnat si un moment mai tensionat, Ianis Hagi fiind implicat intr-o altercatie cu stelistul Lucian Filip, cel care i-a dat si o palma. Cei doi s-au contrat la o faza la care FIlip se lovise initial cu Aganovic. Momentul a fost detensionat de Mirel Radoi si Gica Hagi, care au intervenit si le-au transmis jucatorilor sa se potoleasca.

"N-a fost nimic, n-are nimic. Fotbalul nu e volei! Te intalnesti, te mai lovesti, iar lucrurile se termina cand meciul se termina. Nu exista o regula sa nu te atingi.

Pentru noi, ca si pentru stelisti, a fost un antrenament bun, ne-am dorit lucrul asta. Am venit de la Constanta pana aici (n.r la Brasov) ca sa jucam. Normal ca pentru noi orice meci e o experienta importanta si cand ai si un adversar foarte bun, cu atat mai mult, pentru toti copiii care au jucat a fost o experienta foarte buna", a spus Gica Hagi dupa meciul disputat ieri, la pranz.

Modifică setările cookies