Dica si Pedrazzini, bagati in CEATA de notitele lui Radoi! Cum au incercat sa descifreze ordinele noului antrenor. VIDEO

Steaua lui Radoi a suferit prima infrangere. Steaua a dat 4, dar a luat 5 de la o echipa austriaca, de liga a 2-a. Tudorie a marcat la debutul la Steaua, iar Tucudean a inscris fara sa vrea. 

Steaua a fost condusa cu 3-0, la pauza, de Austria Klagenfurt. Radoi n-a nimerit echipa de start, cu Tosca, Enceanu sau Tarnovan. Nita a comis-o in poarta. Muniru a debutat ca titular la Steaua.

Fanii romani veniti la meci si-au amintit de notitele lasate de Radoi, pe care Dica si Pedrazzini le-au descifrat cu greu. Poate fi o explicatie a dezastrului din prima repriza.

La pauza, Radoi a schimbat toata echipa si Steaua a castigat cu 4-2 repriza a 2-a. Tucudean a marcat ca Piturca, pe vremuri. Fara sa vrea. 2 goluri a dat Tucudean, iar Tudorie a inscris la debut. Si Rapa a marcat pentru Steaua, care a pierdut insa cu 5-4.

"S-a mai intamplat asta si in cantonamentele precedente, cand nu castigam niciun meci din 7-8 si am castigat la pas campionatul",  a declarat Adi Popa dupa meci. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies