VIDEO EXCLUSIV Dică, desființat înaintea returului cu Dunajska Streda: „Ce a făcut e un servilism incredibil! Cred că și lui Gigi îi e rușine!”

Vivi Răchită nu a avut milă de Nicolae Dică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 10:30
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 10:41

Nicolae Dică (42 ani) se afla în fața unui meci crucial pentru FCSB. Roș-albaștrii vor primi vizita lui Dunajská Streda, joi, în turul 3 preliminar Conference League, în direct pe PRO TV și VOYO, după ce în prima manșă s-au impus cu 1-0, grație golului marcat de Joonas Tamm (30 ani). 

Valeriu Răchită (52 ani) nu este de acord cu abordarea antrenorului de la FCSB. Fostul jucător al roș-albaștrilor și-a amintit de declarația lui Dică înainte de partida cu CS Mioveni, 1-1, când a precizat că unul din scopurile sale este de a-l readuce pe Gigi Becali (64 ani) pe stadion.

„Ce a făcut Dică e un servilism incredibil. Auzi ce a învățat Dică la licența PRO din Moldova. Obiectivul e să-l aduc pe patron în tribune, nu să ne calificăm într-o cupă europeană, nu să câștigăm un meci, campionatul. Așa servilism cred că și lui Gigi îi e rușine. 

Cum să spună antrenorul tău că ăsta e obiectivul lui? Cred că va obține calificarea, mâine sunt favoriți. Deși nu va fi un meci ușor, Streda va veni la ce va fii. Și să nu uităm că FCSB a marcat golul când echipa adversă a rămas în 10 oameni, dar o echipă fără valoare. Vezi ce înseamnă pedigree-ul? FCSB-ul are pedigree-ul Stelei din cupele europene. CSA-ul are pedigree-ul armatei, cu tancurile”, a declarat Vivi Răchită la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Declarația lui Nicolae Dică 

„Mi-aș dori să vină la meci, nu știu dacă o va face. Unul dintre obiectivele mele, că nu l-am spus până acum, ar fi acela să îl văd pe patronul echipei în tribune, cu familia. Să fie împreună la meci, să se bucure de spectacol. Dacă ar veni, înseamnă că ar fi mulțumit de joc”, a declarat tehnicianul de la FCSB. 

Modifică setările cookies