Dezvaluiri din seara in care 'imbaTamas' a devenit 'Eroul de la Termopane'! "Va dezbrac, jegosilor, va dau afara din Politie"

Autor: Sport.ro
Vineri 12 Iulie 2013, 11:41

	Dezvaluiri din seara in care 'imbaTamas' a devenit 'Eroul de la Termopane'! "Va dezbrac, jegosilor, va dau afara din Politie"

► “Bombardierul” Simion se bate sambata la PRO TV, in fata a 30.000 de englezi! Hai sa le aratam englezilor cum isi sustin romanii campionii! Ne strangem 150.000 pentru Simion? Intra AICI

ProSport publica astazi marturiile politistilor care au depus plangere impotriva lui Gabi Tamas, in urma noptii fierbinti in care jucatorul echipei nationale a dormit pe pres, intr-un bloc ramas fara usa de la intrare.

"Inculpatul a denigrat permanent imaginea noastra si a institutiei pe care o reprezentam. Intre ele ne-a spus: 'Va arat eu cine sunt. Am suficienti cat sa va dau afara din Politie. Ma c** pe tine, esti politist ma? Baga-mi-as p*** in mortii ma-tii de imputit."

"Va dezbrac jegosilor, pe p** pe salariul vostru, va arat eu cine sunt. Prin amenintari mi-a creat o stare de teama si discomfort psihic, deoarece ma astept ca persoane dubioase sa ma atace pe strada", a declarat Marian Valentin Ciobanica, agent la sectia 1 de Politie.

"In scara blocului am procedat la imobilizarea individului folosind mijloace specifice de autoaparare. Pe tot parcursul operatiunii, Tamas a proferat injurii 'Stati, baga-mi-as p*** in gura voastra ca nu am facut nimic, doar am spart o usa. Dati-mi amenda in p*** mea.", a povestit cel de-al doilea agent, Ionut Gruia Laurentiu.

In declaratia pe care a dat-o la politie, Tamas nu a reusit sa desluseasca firul evenimentelor din acea seara.

"Am plecat dimineata cu un taxi, dar din motive pe care nu mi le explic, m-am oprit pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, unde am intrat intr-o scara de bloc dupa ce am avariat usa acestuia."

"Odata intrat in scara am urcat la etajul unu, am batut la o usa, confundand probabil imobilul cu cel care cu cel in care trebuia sa ma odihnesc.", a declarat Tamas.

Citeste si:

Gabi Tamas

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT