Dezvaluiri din penitenciar: Becali ii scoate din minti pe gardieni, Gica Popescu a facut un gest INCREDIBIL

Dezvaluiri din penitenciar: Becali ii scoate din minti pe gardieni, Gica Popescu a facut un gest INCREDIBIL

Cosmarul nu se mai termina pentru oamenii de fotbal condamanti in 'Dosarul Transferurilor'!

Mihai Stoica face drumuri la tribunal in incercarea de a-i fi suspendata executarea pedepsei, Jean Padureanu acuza grave probleme de sanatate, in timp ce Borcea a fost si el internat pentru investigatii in urma unor probleme cardiovasculare.

Gica Popescu e cel care le-a produs angajatilor de la Rahova cea mai puternica impresie. Fostul capitan al Barcelonei e considerat un detinut exemplar. A cerut singur sa fie trimis la munca, in atelierul de tamplarie al inchisorii, foloseste formule de politete in discutiile cu angajatii si medicii penitenciarului si are o relatie excelenta cu ceilalti detinuti. Conducerea s-a gandit chiar sa-i acorde un premiu care sa-i evidentieze comportamentul de pana acum. Pe langa activitatea fizica pe care o depune, Popescu a inceput sa scrie si capitole din cartea pe care vrea sa o publice in cel mai scurt timp.

"E foarte bine educat, politicos, se comporta ca un om absolut normal. N-ai zice niciodata ca a fost capitan la Barcelona. e foarte calculat, punctual, isi face patul si e implicat in activitati", a dezvaluit o sursa pentru www.sport.ro.

Si el inchis la Rahova, George Copos suporta cel mai greu reginul de detentie. Fostul patron al Rapidului e deprimat, are perioade lungi in care plange si nu poate fi calmat indiferent de eforturile celor din jur.

La Poarta Alba, Becali se comporta exact invers fata de Gica Popescu la Rahova. Patronul Stelei isi gaseste mereu motive sa nu respecte programul, intarzie la activitati si, spre nemultumirea colegilor de camera, nu-si face patul, anunta aceelasi surse din sistemul penitenciar.

Gica Popescu a fost condamnat definitiv la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare in dosarul transferurilor. Copos a primit trei ani si opt luni, dar mai are pe cap si dosarul 'Loteria'. Tot pentru ilegalitati la afacerile cu jucatori au mai fost trimis dupa gratii Victor si Ioan Becali, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si Mihai Stoica. Gigi Becali, pedepsit pentru dosarele 'Valiza' si 'MApN', a primit o sentinta de 3 ani si jumatate, cumulat, in cele doua cazuri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies