Superliga

Steaua are cele mai mari probleme de lot din era Gigi Becali! Un singur atacant, doar 3 fundasi centrali! Ce variante are Galca

Galca are probleme mari de lot inainte de debutul in noul sezon, cel mai prost stand in ofensiva, acolo unde Nicolae Dica facea senzatie in urma cu cateva sezoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Iulie 2014, 20:00
Data actualizarii: Vineri 04 Iulie 2014, 19:58

Steaua are probleme mari de lot dupa ce a pierdut trei titulari si nu l-a transferat decat pe Arlauskis. Tatarusanu, Pintilii si Piovaccari au lasat un gol imens in axul central al Stelei, iar Georgievski, Tirnovan, Radut, Kapetanos si Mihai Costea au intregit si ei lista plecarilor.

Steaua a ramas astfel cu un singur varf de meserie, Keseru, la care se mai adauga Chipciu si Valceanu, insa acestia sunt mai mult mijlocasi ofensivi decat atacanti.


Probleme de lot: Steaua are doar 3 fundasi centrali


Ba mai mult, Steaua are doar 2 fundasi centrali, daca Varela va fi folosit ca si pana acum pe banda dreapta. Steaua se poate trezi chiar in situatia de a avea un singur fundas central, daca Gardos va ajunge la Dinamo Kiev, echipa ce a oferit 5 milioande de euro pe fundasul Stelei.

In acest caz, Steaua va trebui sa transfere cu siguranta cel putin un fundas central, pentru a avea rezerva pe post pentru Varela si Szukala, in timp ce pe banda dreapta se vor lupta la titularizare Rapa si Lupu.


Nici atacul nu arata bine


Pe langa problemele de lot din aparare, Steaua nu arata bine nici in ofensiva, acolo unde i-a pierdut pe Piovaccari, Kapetanos si Tarnovan dar nu a transferat niciun jucator.

Astfel, pe langa Chipciu, care a fost folosit varf de Reghecampf in finalul de sezon trecut, Steaua ii mai are doar pe Keseru, singurul atacant veritabil din lot!

Echipa standard:
Arlauskis - Varela, Gardos, Szukala, Latovlevici - Sanmartean, Prepelita, Stanciu - Chipciu, Keseru, Tanase

Echipa de rezerva:
Nita - Rapa, Aldea, Varela, Parvulescu - Neagu, Tosca, Pham-Huy - Adi Popa, Iancu, Valceanu

 

Accidentarile si suspendarile pot decima echipa

Steaua poate avea probleme mari de lot daca va fi accidentat sau suspendat unul dintre oamenii care nu au dublura pe post. Keseru nu are rezerva iar daca Gardos pleaca la Dinamo Kiev, Steaua va avea o problema grava in defensiva, ramanand in 2 fundasi centrali: Varela si Szukala. Daca unul dintre ei va fi suspendat sau se va accidenta, Galca va avea o adevarata problema.

Modifică setările cookies