Dezvaluirea lui Dica, dupa episodul Cluj: "L-am luat separat pe Alibec si am discutat sincer". Ce s-a intamplat dupa gestul nervos al atacantului
Vineri 30 Martie 2018, 14:39

Dezvaluirea lui Dica, dupa episodul Cluj: "L-am luat separat pe Alibec si am discutat sincer". Ce s-a intamplat dupa gestul nervos al atacantului

Dica si Alibec s-au impacat la scurt timp dupa episodul nervos al atacantului din meciul cu CFR. Atunci, Alibec s-a suparat dupa ce a fost inlocuit.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Nicolae Dica a vorbit astazi in cadrul unei conferinte de presa, inaintea meciului pe care echipa sa il va disputa impotriva lui CSM Iasi, duminica seara.

Dica a dezvaluit ca a avut in aceasta perioada o discutie particulara cu Denis Alibec, fotbalist care va fi cel mai probabil titular in meciul impotriva echipei lui Stoican.

"Ce s-a intamplat la Cluj a fost un episod doar pentru presa. Eu am avut o discutie foarte sincera cu Alibec, el stie ca a gresit acolo. Am trecut peste acest lucru. In anumite momente trebuie sa intelegi ca unii fotbalisti pot avea astfel de reactii. Si eu am fost jucator si stiu! E important sa discuti cu fotbalistul, sa-l ajuti, nu sa-i dai in cap.

Va fi in loc pentru meciul de duminica", a spus Nicolae Dica.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea