DEZVALUIRE socanta din vestiarul Stelei! "Semnezi acum sau NU mai joci la Steaua!" Momentul in care Piti era seful lui Reghe a pornit SCANDALUL:

Autor: Sport.ro
Joi 01 August 2013, 21:38

	DEZVALUIRE socanta din vestiarul Stelei! "Semnezi acum sau NU mai joci la Steaua!" Momentul in care Piti era seful lui Reghe a pornit SCANDALUL:

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Ana Maria Prodan a intrat in conflictul dintre Reghecampf si Piturca. Ultima dezvaluire vine din vremea in care Reghecampf era jucatorul Stelei, iar Piturca antrenorul ros-albastrilor.

"Toata lumea ma judeca si ma intreaba de ce vorbesc asa. Am terminat filologie-istorie si ma zgarie pe auz, pe timpan, cand cineva nu stapaneste limba romana si da interviuri. Conteaza educatia unui om. Cand nu ai cei 7 ani de acasa nu poti fi nici barbat, nici galant, nici elegant, nici cum si-a dorit domnia sa sa fie. Ma-sa, tac-su...nu exista si n-ai voie sa vorbesti ca selectioner.

N-a scapat niciun scandal pana acum. Totul se reflecta si in jocul echipei nationale. Toata lumea stie, toti din anturajul Stelei. Laurentiu Reghecampf a fost jucatorul Stelei si a fost amenintat de Victor Piturca, deoarece domnia sa avea alte interese, ca daca nu resemneaza cu Steaua nu mai are ce cauta la echipa. Asta se intampla inainte ca Laur sa plece de la Steaua la Cottbus. Exact inainte cu foarte putin timp, era in ultimele 6 luni de contract.

Antrenorul nu are voie...antrenorii nu au chemat niciodata un jucator sa-i spuna ca nu mai joaca, asta e treaba conducerii. Laurentiu a trait clipele astea alaturi de Piturca si a fost nevoit sa plece de la Steaua. Piturca i-a spus ca daca nu semneaza, nu mai are ce cauta la antrenamentele Stelei. La putin timp, Laurentiu a semnat cu echipa din Germania. Probabil ca dupa ce s-a scris ca Laurentiu Reghecampf va fi viitorul selectioner, dupa Victor Piturca, a aparut si aceasta ura a lui Piturca", a spus Ana Maria Prodan la DigiSport.

Reghecampf a jucat pentru Steaua intre 1996 si 2000, atunci cand a semnat un contract in Germania. La Energie Cottbus a stat alte patru sezoane.

Iohannis, despre fumatul în România: ”Guvernarea PSD a eșuat și în ce privește prevenția”
BRAT