ilie stan Cosmin Olaroiu Steaua Superliga

Dezvaluire SOC! Nu Iliesta a castigat meciul cu Chiajna si nu Becali a dictat schimbarile tactice! Cine e omul din spatele victoriei:

La meciul Stelei cu Chiajna, introducerea lui Raul Rusescu in locul lui Florin Costea a fost mutarea care a salvat echipa lui Ilie Stan.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Noiembrie 2011, 07:06
Data actualizarii: Joi 10 Noiembrie 2011, 09:58

La meciul Stelei cu Chiajna din Liga I, si fanii Stelei, dar si antrenorul Ilie Stan au avut surpriza sa il vada in tribunele National Arena, alaturi de Gigi Becali, pe Cosmin Olaroiu. Prezenta celui care a adus Cupa anul trecut pentru Steaua a fost una cu noroc pentru echipa lui Ilie Stan, mai ales ca Steaua a castigat greu, cu 2-1, la finalul unui joc dificil. Mai mult, Olaroiu a fost cel care l-a bagat in teren la pauza meciului cu Chiajna pe Raul Rusescu in locul lui Florin Costea, scrie Cancan. Antrenorul lui Al Ain i-a transmis lui Gigi Becali parerea sa, moment in care patronul Stelei i-a dat dreptate. Astfel, ordinul fostului antrenor al Stelei a venit pe traseul Gigi - Mache - Ilie Stan, iar ultimul s-a conformat si omul introdus de Oli a devenit astfel eroul Stelei dupa ce a marcat golul victoriei.

Condusi la pauza cu 1-0, stelistii au revenit de la vestiare cu Rusescu in teren, Florin Costea fiind schimbat. Tanase a egalat la scurta vreme dupa reluarea partidei, iar in minutul 73 mutarea lui Olaroiu s-a dovedit a fi decisiva. Rusescu a marcat dupa o executie de la marginea careului si a adus astfel victoria echipei lui Ilie Stan.

Modifică setările cookies