Dezastru pentru echipele romanesti in cupele europene! Coeficientul este in picaj! Pe ce loc a ajuns Romania

Dezastru pentru echipele romanesti in cupele europene! Coeficientul este in picaj! Pe ce loc a ajuns Romania

Liga I va avea mai putine echipe in cupele europene in sezonul urmator, daca nu se va produce o minune. 

Romania a picat un loc, pe locul 16, dupa rezultatele slabe din cupele europene. Cu 3 egaluri si 3 infrangeri pana acum, Liga I risca va trimite campioana in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor in sezonul urmator. Iar campioana va fi singura care va mai participa.

Daca nu va reveni pe locul 15, Romania va mai pierde si un loc de Europa League. Din spate vine insa tare Austria, astel ca Liga I ar putea ajunge pe locul 17 in clasament. Situatia se schimba de la locul 18 in jos. Va fi greu pentru ca Romania sa mai treaca de Croatia, care are patru echipe in forma in cupele euopene. Dinamo Zagreb joaca in Liga Campionilor, Lokomotiv, Hajduk si Rijeka sunt in Europa League. Austria le are pe Salzburg, Admira Wacker, Austria Viena si Rapid Viena.

Steaua si Astra spera sa treaca mai departe pana in play-off-ul Champions League, dar una din ele e obligata sa se califice in grupe, iar alta sa intre in grupele Europa League pentru ca Liga I sa mai dea doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor. 

Citeste si:Liga I
VIDEO PROTVPLUS.RO

Persoane izolate de ape la Nereju, într-o zonă forestieră. Arafat: „Legătura cu ei există”
BRAT
Modifică setările cookies