DEZASTRU la Pandurii! 5 jucatori au anuntat ca PLEACA. Ce se va intampla cu echipa

DEZASTRU la Pandurii! 5 jucatori au anuntat ca PLEACA. Ce se va intampla cu echipa

Insolventa e inceputul dezastrului la Pandurii. Majoritatea jucatorilor pot sa plece chiar inaintea vacantei de iarna.

Presedintele Narcis Raducan spune ca cei 5 straini din lot au anuntat deja ca nu vor mai continua. Isi pot rezilia contractele dupa sedinta de marti.

"Actionarii vor sa aduca salariile la 1000 de euro pe luna pentru toti jucatorii. Cred ca s-a terminat cu performanta la Pandurii, am vazut azi pentru ultima data o echipa care sa se poata lupta de la egal la egal cu un adversar de top. Multi dintre jucatori vor ramane pana in decembrie, probabil. Strainii au cerut o intrevedere pentru marti, atunci ne vedem cu toata lumea. Speram ca ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate sa fi pus o baza la Tg. Jiu, dar nu s-a intamplat asa.

Probabil marea majoritate va pleca din lot. Si azi am fost cel putin la acelasi nivel cu CSU, desi nu ne-am antrenat in ultimele doua zile. Am convins jucatori sa vina la noi, insa n-am putut sa-i rasplatim cum se cuvine. Acum urmeaza aceasta reorganizare... Daca vorbim de performanta, cred ca trebuie sa punem punct. Calitatea individuala va face ca echipa sa mai aduca puncte.

Nu stiu daca ne mai putem indeplini obiectivul de a intra in play-off. Totul cade. Jucatorii trebuie sa-si continue cariera, doua luni de zile vor face antrenamente, la echipele unde vor ajunge vor avea nevoie de pregatire, de jocuri. Strainii inteleg cu dificultate ce se intampla aici, vor solicita rezilierea chiar de saptamana viitoare. Eu cred ca trebuie sa plece liberi de contract. Nu le putem opri posibilitatea de a-si face meseria. Sunt foarte valorosi, trebuie sa-si continue cariera in alta parte", a spus Raducan la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile vor prelungi restricțiile din București. Ce excepții sunt de Paște
BRAT
Modifică setările cookies