Detalii teribile despre problemele de sănătate ale lui Octavian Popescu: "Nu mi-a făcut bine să văd"

Octavian Popescu FCSB Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 23:31
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 23:48

Octavian Popescu (21 de ani) a fost operat în decursul zilei de luni și va lipsi de pe gazon timp de două luni.

Tânărul jucător suferise o excrescență la laba piciorului, care îi afecta modul de antrenament, dar și evoluțiile din timpul meciurilor, lucru care s-a văzut în rezultatele slabe pe care le-a avut în acest sezon.

Pentru a pune capăt agoniei, staff-ul tehnic al campioane a decis să-l trimită să se opereze la o clinică din Belgia, intervenția finalizându-se cu succes.

Mihai Stoica a oferit detalii despre starea lui Octavian Popescu

Oficialul FCSB a dezvăluit că în timpul intervenției chirurgixale i-a fost extrasă o bucată de corp liber, care îi afecta starea fizică. 

"Este ceva care nici măcar nu mi-a făcut bine să văd, a avut un corp liber inframaleolar, ceva i se plimba prin picior, dar e ceva care arată... Cam cât o falangă de deget. E chestia din recipient. Asta i se plimba prin picior. 

Mulţi îl criticau că nu joacă, că nu face, dar eu ştiu câte discuţii am avut cu el şi îl rugam să intre indiferent de cum este Riscul nu era foarte mare, dar nu era el 100%, nici 50% nu era. Cu toate astea a jucat şi a făcut-o foarte bine în play-off, când a contat. Pe Pantea îl pierduseam şi nu aveam jucător sub vârstă (n.r. - U21).  

Copilul ăsta (n.r. - Octavian Popescu) şi-a dat viaţa, dar mulţi îl criticau, că nu ştiau ce se întâmplă cu el. Va lipsi între 4-6 săptămâni, începând de când se va antrena cu echipa, chiar acum îmi scria că acum poate păşi uşor. Poate deja călca pe picior. S-a operat în Belgia.

Cred că iunie şi iulie (n.r. - lipseşte Octavian Popescu). Ar fi excepţional să poată juca în turul al treilea Champions League (n.r. -  6/7, respectiv 13 august)", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!