Constantin Budescu Steaua Superliga

Detalii de ultima ora despre transferul lui Budescu la Steaua! Cand il asteapta Becali sa semneze si ce spune de Teixeira

Becali e sigur ca il ia pe Budescu. Jucatorul va semna astazi, anunta patronul Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Iunie 2017, 11:27
Data actualizarii: Marti 06 Iunie 2017, 12:12

Fostul mijlocas al Astrei Florin Lovin il ajuta pe Becali cu transferurile de la Giurgiu. Tot el a lucrat si la afacerile Alibec si Morais, chiar daca era inca jucator. Becali e convins ca il mai aduce de la Astra si pe Teixeira.

"Ieri nu eram atat de sigur, acum sunt sigur. Trebuie doar sa semneze contractul, o ora, doua maxim. Trebuie sa-l semneze. Mai stii ce face? La Budescu trebuie sa te astepti sa faca orice. Lovin e agentul lui. E un baiat care invata jucatorul de bine, m-a impresionat. Pe Junior Morais si pe Denis Alibec nu i-a transferat tot el? Nu e greu de negociat cu Lovin, el se bazeaza pe regula bunului simt. Cred ca il luam si pe Teixeira. Nu stiu sa-l ia altcineva din Romania. E greu sa concurezi cu Steaua. Eu nu dau din banii mei, eu dau din banii clubului. Am riscat la inceput 40 de milioane si acum incep sa culeg roadele. E greu sa se bata cineva cu noi!", a spus Becali la Sport.ro.

Budescu va incasa 300.000 de euro din clauza de reziliere de la Astra si va avea un salariu de 20.000 de euro pe luna la Steaua. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!