Liga 1

Detalii de ultima ora despre plecarea lui Keseru! Care sunt ofertele si ce isi doreste KILLER-ul Stelei

Dupa Sanmartean si Szukala, Steaua e aproape sa mai piarda un om important!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 09:35
Data actualizarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 09:37

Keseru are o oferta de milioane din Arabia Saudita si ar putea sa se desparta de campioana Romaniei in urmatoarele zile. Agentul sau, Jeremy Bouhy, confirma propunerea primita de golgeterul Stelei si spune ca va analiza impreuna cu clubul termenii unei posibile plecari in Arabia Saudita, la Al Nassr. Oferta pe bani multi din Golf nu e singura pentru Keseru, care mai e dorit in Italia si Turcia.

"Exista interes pentru Claudiu, iar oferta din Arabia Saudita e cat se poate de adevarata. Am primit zilele trecute un telefon de acolo, am discutat despre dorinta lor pentru Claudiu. Nu pot dezvalui sumele despre care s-a vorbit. Daca pe masa Stelei exista o oferta pentru Claudiu, atunci ne vom intalni si vom discuta.

Keseru mai are propuneri din Italia si Turcia, dar cu siguranta cea din Arabia Saudita e cea mai interesanta din punct de vedere financiar. Doar acolo se poate castiga atat. Claudiu ar vrea sa mai ramana la Steaua, sa prinda Euro 2016 cu nationala, dar stiti cum e fotbalul.,, Daca vine o oferta pe care n-ai cum s-o refuzi, lucrurile se schimba. E adevarat ca si-ar dori sa mai stea la Steaua", a spus Bouhy pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies