Despre bilete, recorduri si suflet! Comparatia care te lasa 'no comment' cand vine vorba de 'culori'! Povestea unor scaune pline:

Autor: Sport.ro
Vineri 08 Martie 2013, 18:00

	Despre bilete, recorduri si suflet! Comparatia care te lasa 'no comment' cand vine vorba de 'culori'! Povestea unor scaune pline:

Cu Steaua probabil am doborat recordul de audienta pe National Arena, insa trebuie sa tinem cont si de alti fani, la fel de patimasi.

Episodul 1: Romania - Olanda toamna in 2012. Peste 53.000 de oameni erau in tribunele national arena pentru cel mai asteptat meci de cand am deschis stadionul. Era dupa o serie de meciuri bune, cand tricolorii jucau bine si sperau la calificare. Am pierdut cu 1-4. Fara emotii. Inca speram la calificare.

Episodul 2: Steaua joaca in Europa League si umple de fiecare data stadionul. Din ce in ce mai mult spre recordul de audienta, din ce in ce mai putin peste el. Ultima data, cu Chelsea, se spune ca peste 2000 de oameni au stat in picioare, in zonele fara scaune ale arenei pentru a vedea meciul. Minus biletele ramase bisnitarilor, minus cateva zeci de scaune goale, National Arena a fost plina. Full. Adica neoficial s-a daramat recordul, la o victorie, 1-0 cu Campioana Europei.

Episodul 3: La meciul dintre U Cluj si Steaua, fanii ardeleni au trimis 70.000 de sms-uri ca sa umple moderna arena. Ca raspuns, au venit destule mii de oameni care au platit bilete, vital pentru ca echipa sa supravietuiasca in Liga 1. Unul dintre ei a intrat pe teren, convins ca echipa sa pierde oricum in fata Stelei. Asa a fost, plus doua meciuri fara spectatori. Fanii sunt convinsi ca nu toti jucatorii alearga din pasiune, insa ei au dorinta sa moara frumos, daca vor muri, spotiv vorbind. Asa ca nu lasa echipa, indiferent de vreme, conditii si bugete. Bravo!

Episodul 4: Din nou la U Cluj. Luni urmeaza un meci fara spectatori, cel cu CS Severin. Practic, un meci care nu conteaza pentru multi dintre microbisti. Nu si pentru ei. Pe stadion au voie doar femeile si copiii, dupa ce LPF a fost mai blanda, pana la urma, cu suspendarea. Ultrasii, adica 'fanii aia nebuni, care dau totul' (felicitari, din nou!) au raspandit vorba ca un bilet ipotetic la meci costa 5 lei. Sunt cateva mii care dau banii astia fara sa aiba dreptul sa intre pe stadion si doar ca echipa lor sa mai traiasca pana la urmatorul meci. LIKE? Da!

Sport.ro le multumeste sutelor de mii de fani romani care stau in tribune indiferent de vreme si rezultat. Bravo!

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies