Denis Alibec, chemat la Federatie! Ce mesaj are Contra pentru el, dupa ce l-a vazut plangand la meciul cu Hapoel

Autor: Sport.ro
Vineri 03 Noiembrie 2017, 13:20

Contra spune ca a avut o discutie privata si cu Budescu.

Cosmin Contra l-a "convocat" pe Denis Alibec la o discutie fata in fata, dupa ultimele evenimente care l-au avut in prim plan pe atacantul Stelei - nervii de la Voluntari, excluderea temporara din prima echipa si, aseara, lacrimile de la meciul cu Hapoel Beer Sheva.

"In aceasta dupa amiaza ma voi intalni cu Alibec, asa cum m-am intalnit si cu Budescu, acum 10 zile."

"E interesul meu sa fac totul ca jucatorii care pot ajuta nationala sa fie intr-o forma buna, pentru ca vom avea de castigat toti. Bineinteles ca si fotbalistii plang. Presiunea a fost mare, a fost supus unei presiuni enorme din partea tuturor, sunt si momente de acestea in viata. Important este ca el sa fie puternic, de aceea ne si intalnim cu el, sa-i dam cateva sfaturi. Sper ca pe viitor sa-l vedem pe Alibec de acum un an si jumatate, cand era cel mai bun jucator de la Astra."

"Calificarea Stelei bineinteles ca ajuta nationala, nu numai nationala, ci tot fotbalul romanesc. Este un exemplu si sper ca pe viitor mai multe echipe din Romania sa obtina o astfel de performanta”, a spus Contra.

Romania - Turcia, joia viitoare la PRO TV

Cosmin Contra si Mircea Lucescu se intalnesc fata in fata saptamana viitoare, intr-o partida cu o semnificatie aparte. Romania intalneste Turcia la Cluj, pe stadionul CFR-ului, joi seara de la ora 20:15, in direct la PRO TV.

"Mircea Lucescu este cel mai bun antrenor pe cre l-a avut Romania si este o onoare pentru mine sa fiu adversarul lui nea Mircea. Dezamagirea si pentru nationala Turciei, dar si pentru a Romaniei, este mare."

"Ca si noi, si Turcia incepe un drum nou, gandindu-se la urmatoarele europene. Eu sper sa avem continuitate in evolutie si in rezultate, acesta este obiectivul meu.", a mai spus Contra.

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies