Deian Sorescu, taxat după transferul la FCSB: "E un pas înapoi pentru el!"

Deian Sorescu FCSB Ion Craciunescu rakow Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 09:10
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 09:09

Deian Sorescu (25 de ani) s-a înțeles cu FCSB și urmează să fie prezentat oficial astăzi la vicecampioana României.

Sorescu a semnat deja cu FCSB. Va fi împrumutat pentru jumătate de sezon de formația poloneză Rakow, iar bucureștenii au opțiunea de a-l transfera definitiv la finalul stagiunii.

Ion Crăciunescu: "E un pas înapoi pentru Sorescu transferul la FCSB"

Spre deosebire de alți specialiști din fotbal care au salutat decizia lui Sorescu de a reveni în România, Ion Crăciunescu este de părere că fostul jucător al lui Dinamo a făcut un pas înapoi alegând să semneze cu FCSB.

De asemenea, fostul arbitru a pus accent pe motivele care ar fi dus la plecarea lui Deian Sorescu de la formația poloneză Rakow.

"Mie mi se pare că e un pas înapoi pentru el. E o achiziție foarte bună pentru FCSB, dar, pentru el, când ai venit de la liderul Poloniei... Polonezii au rezultate mai bune decât noi. Mai e și o problemă de vestiar, cum te integrezi.

Sunt multe lucruri peste care trebuie să treci ca să reușești acolo. Limba engleză este o obligație. Nu poți să mergi așa într-un colectiv. Dacă nu vorbești limba lor, măcar să vorbești o limbă de circulație mondială.

Pentru FCSB este un câștig, pentru că este un jucător bun. E un câștig și la echipa națională. Sunt convins că se gândește și la națională", a spus Ion Crăciunescu, la Digisport.

Ioan Becali: "Sorescu a semnat cu FCSB. Împrumut până la vară și opțiune de contract pe trei ani"

Ioan Becali nu a dorit să comenteze sumele apărute în presă (150.000 de euro pentru împrumut și un milion de euro pentru transferul definitiv), însă a confirmat că Sorescu a semnat și sunt șanse mari ca transferul său la FCSB să devină definitiv la finalul sezonului, în cazul în care va avea evoluții apreciate.

"Jucătorul a semnat, nu e nicio problemă. Îi dorim să aibă succes și cu asta basta. A semnat împrumutat 6 luni, cu opțiune de 3 ani. Steaua (n.r - FCSB) o va face la sfârșitul lunii mai, la sfârșitul sezonului, dacă va fi mulțumită. Nu știu dacă a plătit ceva sau nu a plătit (n.r - pentru împrumut), dar cea mai importantă chestie cred că va fi în vară.

Dacă ajung pe locul 2, merg în cupele europene, se bat pentru titlu sau dacă are evoluții extraordinare, nu e nicio problemă.

Are mult mai multe variante la Steaua (n.r - FCSB). Și pe dreapta, și pe stânga, mijlocaș, atacant, orice. A făcut o achiziție bună.

A avut niște probleme cu antrenorul (n.r - la Rakow), începuse să îl bage fundaș și așa mai departe. Asta e. Până la urmă e bine că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. A avut o discuție cu antrenorul, care e orgolios și asta e.

Era mai veche discuția din partea Stelei (n.r - FCSB). Clubul respectă mult ce zice antrenorul și probabil a contat mult părerea lui.

Nu cred că vor fi probleme cu suporterii. Nu e nicio problemă", a spus Ioan Becali, la Orange Sport.

VIDEO Emil Săndoi: "Deian Sorescu nu trebuie să considere că e un pas înapoi transferul la FCSB"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!