Deian Sorescu, susținut de dinamoviști: „ FCSB e o rampă de lansare!” Roș-albaștrii au ofertat un alt căpitan al „câinilor”

Deian Sorescu Dinamo FCSB Valentin Lazar Superliga Deian Sorescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 08:40
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 08:40

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB a stârnit părere împărțite. Unul dintre susținătorii internaționalului român este chiar un fost căpitan al lui Dinamo, care a mărturisit că și el putea ajunge la clubul patronat de Gigi Becali.

FCSB a bifat primul transfer al iernii. După ce a renunțat la 7 jucători, roș-albaștrii l-au împrumutat pe Deian Sorescu (25 ani) până la finalul sezonului, cu opțiune de împrumut în vara lui 2023. 

Părerile referitoare la sosirea lui Deian Sorescu la marea rivală a lui Dinamo au fost împărțițe. De unii suporteri ai „câinilor” a fost criticat, în timp ce alții i-au urat succes în noua aventură. Unul dintre susținători este Valentin Lazăr (33 ani). 

Fostul atacant al lui Dinamo se bucură că bunul său prieten a ales-o pe FCSB. Acesta consideră că clubul roș-albastru poate avea un rol esențial în propulsarea lui Deian Sorescu într-un campionat puternic din străinătate. 

„Vorbim de trădări? E al nu ştiu câtelea jucător care se duce. Dacă el nu avea un mediu bun la Rakow şi a decis să vină aici, a luat cea mai bună decizie pentru el.

Este un jucător care la Dinamo, în viitorul apropiat, nu se putea întoarce pentru că nivelul şi bugetul salarial nu îi permit asta. Speră să facă faţă pentru că e prietenul meu şi mă bucur pentru el. Şi de la FCSB are o rampă de lansare mai bună decât avea la Rakow”, a declarat Valentin Lazăr pentru as.ro

Valentin Lazăr putea ajunge la FCSB 

Întrebat dacă a fost ofertat de FCSB, Valentin Lazăr a precizat că clubul patronat de Gigi Becali (64 ani) l-a dorit chiar când evolua pentru Dinamo. Mai mult, atacantul era hotărât să semneze cu FCSB, numai că tranzacția a picat în ultimul moment. 

„Am avut în perioada de la Dinamo şi nu au fost decât nişte tatonări şi o sumă de transfer. Apoi a picat noaptea. Mă duceam şi eu atunci”, a mai spus Vali Lazăr. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!